Betalningspolicy

OZERTY tar betalningarna och behandlingen av personlig information på stort allvar, i syfte att försäkra dig om att din ekonomiska information inte kommer att användas, skickas eller säljas till tredje part i något syfte som inte är relaterat till OZERTY och dess egna affärsområden och intressen. För att skydda din integritet på bästa möjliga sätt tillhandahåller OZERTY detta meddelande för att förklara för alla våra kunder och prenumeranter. Läs dokumentet i alla dess delar för att förstå våra metoder för information online, hur vi hanterar din information och betalningarna. Informationen som skrivs på denna sida är relaterad till OZERTYs betalningsmetoder och de används endast av OZERTY och gäller endast för OZERTYs officiella webbplats : https://ozerty-sverige.com/

Genom att köpa en eller flera varor på OZERTYs webbplats https://ozerty-sverige.com/ bekräftar och godkänner du att du accepterar de metoder och riktlinjer som beskrivs i denna policy.

Genom att besöka OZERTYs webbplats på https://ozerty-sverige.com/ bekräftar och godkänner du att du accepterar de metoder och villkor som beskrivs i denna policy.

Om du inte hittar det du söker, tveka inte att kontakta oss via e-post. En av våra operatörer kommer att återkomma till dig så snart som möjligt.

Penningtransaktioner
OZERTY tar inte personligen hand om penningtransaktioner. OZERTY har anförtrott tjänsten i samband med betalningen till en tredje part. Detta görs för att kunna erbjuda en bättre tjänst, med alla de funktioner som denna dedikerade verksamhet kräver. Det har gjorts för att garantera en säker och professionell tjänst med avseende på alla de kvalitetsstandarder som marknaden kräver.

Om du vill läsa mer om PayPals säkerhet kan du besöka deraswebbplats.

Våra partner
PayPal är en av de ledande aktörerna inom elektronisk betalning för e-handel.  Deras uppdrag är att skapa bästa möjliga betaltjänst för att garantera det som kunderna verkligen behöver: säkerhet, tillförlitlighet och dynamik.

Betalning
Du måste bara betala när du avslutar utcheckningen. När du är säker på att du vill beställa en eller flera av våra varor och du har lagt den/dem i din varukorg. Därefter går du in i kundvagnen och klickar på utcheckningsknappen. Du måste fylla i modulen med dina personuppgifter, vilken typ av betalningsmetod du vill använda och uppgifter om ditt kreditkort. Processen kan ta några sekunder så under operationen får du inte stänga eller uppdatera din webbläsare för att undvika att processen blir ogiltig.

Din information efter betalningen
Betalningsinformationen för ditt kredit- eller betalkort är nödvändig endast för penningtransaktionen under betalningsförfarandet. Det sker via en säker server och ingen kommer någonsin att få tillgång till dina betalningsuppgifter. OZERTY har inte tillgång till och lagrar inte informationen om ditt kreditkort. Tjänsten i fråga hanteras av PayPal för att garantera säkerhet och trygghet för både dig och OZERTY.

Säkerhet
Vår betalningsmetod är anförtrodd åt en av de ledande aktörerna på området. Valet har gjorts efter en noggrann utvärdering och PayPal är definitivt den mest pålitliga och tillförlitliga partnern.

PayPal är certifierad enligt den senaste versionen av PCI DSS nivå 1. Det är en omfattande process som bland annat innebär följande:

  • En årlig rapport om överensstämmelse (ROC) som utförs av en kvalificerad säkerhetsbedömare (QSA).
  • Kvartalsvisa skanningar av nätverket som utförs av en godkänd skanningsleverantör (Approved Scan Vendor, ASV).
  • Ett stort antal regler och riktlinjer för arbetsflöden och för behandling och lagring av data.

Både konsumenter och e-handelsbutiker kommer att dra nytta av de ökade säkerhetskrav som anges i PCI-certifieringen. Genom att göra affärer med leverantörer som har erhållit PCI-certifieringen minskar vi som e-handelsföretag risken för bedrägerier och ger användarna en större trygghetskänsla som kund i butiken. Syftet med PCI Data Security Standard (DSS) är att ha en gemensam internationell standard för hur kreditkortsdata behandlas. Standarden definierar en uppsättning krav för lagring, överföring och hantering av kreditkortsdata - och hur man kontrollerar att dessa krav uppfylls.

Bedrägeri
I betalningsmetoden OZERTY finns en rad olika mekanismer som kan hjälpa till att motverka bedrägeriförsök och därmed minimera förlusterna. De bästa metoderna för bedrägeribekämpning som 3D Secure, bedrägerifilter, mönsterigenkänning och Geo-Fence, hjälper både dig och OZERTY i pengatransaktionen.

Betalningar via mobiltelefonen
OZERTYs betalningsmetod är smartphonevänlig så att du enkelt kan få tillgång till OZERTYs tjänster överallt och när du vill, även från din mobil.

Accepterade betalningsmetoder
De mest populära och professionella betalningsmetoderna accepterar både kredit- och betalkort. Kontrollera i följande lista vilken typ av betalningsmetod du kan välja under betalningsprocessen. OZERTY är helt säkra på att dina behov kommer att uppfyllas.

Visa  Mastercard  American Express  PayPal

Ändring eller översyn av betalningspolicy
OZERTY förbehåller sig rätten att ändra denna betalningspolicy när som helst, så läs den ofta. Om OZERTY gör ändringar i denna betalningspolicy kommer vi att publicera den reviderade betalningspolicyn här. Om du vill vara säker på att hålla dig uppdaterad om ändringar eller översyn av betalningspolicyn kan du anmäla dig till nyhetsbrevet, så får du ett meddelande om att något i OZERTYs betalningspolicy har ändrats.

Tvistlösning online
Om du har haft problem med något du har köpt online kan du använda den här webbplatsen för att försöka nå en utomrättslig uppgörelse. Du kan kontakta oss via kontaktformuläret på sidan Kontakta oss eller genom att skicka e-post till kontakt@ozerty-sverige.com.

Integritetspolicy
OZERTYs betalningspolicy påverkas av OZERTYs integritetspolicy. Besök den särskilda sidan: OZERTY - integritetspolicy


Återvänd till
Betalningspolicyn för OZERTY påverkas av returpolicyn för OZERTY. Besök den särskilda sidan: OZERTY - Returpolicy.


Leveransvillkor
Betalningspolicyn för OZERTY påverkas av leveransvillkoren för OZERTY. Besök den särskilda sidan: OZERTY - Leveransvillkor.

FAQ
Om du vill läsa de vanligaste svaren och frågorna som rör OZERTY -webbplatsen kan du besöka den särskilda sidan: OZERTY -
FAQ

Genom att besöka OZERTYs webbplats https://ozerty-sverige.com/ bekräftar och godkänner du att du accepterar de metoder och policyer som förklaras i denna beskrivning av betalningsmetoder.

Kontakta oss :

Tel : +46 10 884 87 30
E-post : kontakt@ozerty-sverige.com
Adress : Jana Kasprowicza 6, Krakow, Małopolskie, 31-523
Polen
+48 571 209 453
Arbetstider för kundtjänst :
9:00-17:00 Måndag-Fredag