Recensioner om Ozerty

På Ozerty handlar allt om att ge dig förstklassig service och produkter. De fina orden från våra fantastiska kunder får oss att stråla av stolthet! Vill du se vad de har sagt om oss? Och varför inte dela din egen berättelse också? Oavsett om det är en tumme upp eller ett förslag, betyder dina tankar allt för oss. Det leder vår tillväxt och berikar den övergripande Ozerty-upplevelsen. Varför inte komma in och berätta om din tid med Ozerty?

Se alla recensioner

Ozerty bekämpar inflationen för dig!

I dagens kluriga ekonomiska tider står Ozerty vid din sida! Vi arbetar nära tillsammans med våra globala partners – från fabriker och varumärken till leveransföretag – för att ge dig de bästa erbjudandena. När du handlar på en stor plattform som Ozerty drar du nytta av vår köpkraft och säkrar därmed priser direkt från fabrik. Och vet du vad? Vi skickar dessa besparingar direkt till dig! Så, även när priserna stiger överallt annars, på Ozerty hittar du alltid en plånboksvänlig prislapp för dig.

Globalt kuraterade premiumprodukter

Hos Ozerty har vi byggt fantastiska relationer med leverantörer och tillverkare från världens alla hörn. Tack vare vår stora räckvidd och samarbetsanda får vi ofta specialerbjudanden från många av dessa globala partners. Och du kan vara säker på att vi är engagerade i att garantera äkthet, och alltid prioriterar genuina produkter för våra värderade kunder.

Fraktkostnaden är på Ozerty!

Gissa vad? De flesta av dina beställningar skickas gratis med oss! Ja, det stämmer - Ozerty täcker dina standard fraktkostnader. Behöver du det snabbare? Det finns också ett expressalternativ för dig. Vi kan erbjuda dessa fantastiska erbjudanden tack vare det fantastiska och effektiva uppfyllnadssystem vi byggt upp under åren. Vi är partners med några av de bästa i branschen för att få dina varor till dig snabbt och säkert!

Säkra betalningar

Bara så du vet, på Ozerty accepterar vi Visa, Mastercard och American Express. Din betalningssäkerhet är vår högsta prioritet, och vi kommer aldrig att dela dina kortuppgifter med någon. Handla med förtroende och sinnesro!

Se betalningsvillkor

Leveransgaranti

Hos Ozerty prioriterar vi säkra och punktliga leveranser med pålitliga globala partners. Om det uppstår några problem under frakten, som skador eller försening, tar vi hand om det! Sen leverans? Få 60 kr i kredit.

Upptäck din leveransgaranti

Din integritet är viktig för Ozerty

Ozerty är hängivet åt att hålla din information säker. Vi följer strikt våra riktlinjer för cookies och integritet, för att säkerställa att dina data förblir skyddade och konfidentiella. Lita på oss att vi upprätthåller de högsta standarderna för integritet och säkerhet.

Läs mer

Enkel retur inom 30 dagar

Efter att du har mottagit ditt paket har du hela 30 dagar på dig att returnera eventuella varor om det behövs. Vi vill försäkra oss om att du är 100% nöjd med ditt köp! Handla med förtroende, och veta att om något inte går som planerat, finns det fortfarande tid att ändra dig!

Läs mer

Köpskydd

Handla med försäkring hos Ozerty; om något skulle ta en oväntad vändning, kan du vara säker på att vi finns här för att stödja dig.

Läs mer

Kundservice

Vi förstår vikten av att finnas till hands för våra värderade kunder, att hantera frågor, besvara frågor och erbjuda stöd. Vårt responsiva team är alltid tillgängligt via e-post, vilket säkerställer att oavsett när du behöver oss, är vi bara ett meddelande bort.

Kontakta oss