Om Oss

Ozerty är ett ungt företag som hamnar inom kategorin e-commerce. Företaget började inom Europa med sin första onlinebutik år 2019. Sedan dess har Ozerty öppnat fler och fler butiker i många olika länder. Just nu finns vi på uspridda utöver jordens flera hörn, från nordamerika till Skandinavien.

Vårt internationellt team, gruppen personer bakom Ozerty, kan beskrivas som kreativt och dynamiskt. Vi tycker om den härliga blandningen av kultur och kunskap vi har på Ozerty, som hjälper företaget att fortsätta växa.


Ett företag som bryr sig

Vi är en liten till mellanstor kommers, vilket ger oss många fördelar. Till exempel förstår vi hur viktigt det kan vara för våra kunder att få ha en personlig touch med sin försäljare. Därför arbetar vårt team alltid hårt för att erbjuda våra kunder det bästa vi har, och för att stå till hjälp med information eller problemlösning. Och två lyhörda öron när det är dags att få feedback.

Alla på Ozerty arbetar tillsammans för att leverera toppresultat. Vårt marketing team är grymma på att hitta trendiga produkter du kan behöva i din vardag, sådant du inte lätt hittar någon annan stans. Vårt tech team ser till att hemsidan ser snygg ut och funkar utmärkt. Och så klart har vi vårt underbara kundservice team som ser till att alla ärenden tas hand om snabbt och smidigt!


Ozertys framtid

Vi på Ozerty ser oss i framtiden som både större och starkare. Ständigt i förbättring och ständigt i expansion. Med hjälp av ett fint samarbete mellan vårt fantastiska team och kunderna som lär oss att bli bättre varje dag, kommer vi med all säkerhet att klara det.

Vi välkomnar dig att njuta av din upplevelse på Ozerty!

Kontakta oss:

Från 9.00 till 18.00. Måndag till fredag.
Tl: 
010 884 87 30
E-post: kontakt@ozerty-sverige.com