Om oss

Vi är ett ungt och dynamiskt e-handelsföretag som erbjuder ett brett utbud av produkter till våra kunder med bästa kvalitet och priser för alla deras inköp. Vi är engagerade i att ge en exceptionell upplevelse som gör att vår kund vill köpa från oss igen och igen.

Ozerty föreslår ett brett och varierat utbud av produkter, bland annat mindre möbler, hushållsapparater, produkter inom hudvård, trädgårdsarbete och elektronik.

Vi är baserade i Sverige, vilket hjälper oss att ha en central situation när det gäller leveranskedjan och de marknader där vi redan finns (USA, Kanada och Europa). Vi planerar att fortsätta vår expansion i Asien, Mellanöstern och Latinamerika.

Vi har åtagit oss uppgiften att bjuda på en oöverträffad upplevelse genom att erbjuda våra kunder högkvalitativa produkter till oslagbara priser. Vi har ett gott rykte och de flesta av våra kunder köper mer än en gång från oss!

Vårt mål är att se till att varje kund känner sig som en del av Ozerty-familjen, så oavsett vad du behöver från oss kommer vi att göra allt vi kan för att hjälpa dig!

Kontakta oss : 

Kundsupport 24/7
Tel : +46 10 884 87 30
E-post : kontakt@ozerty-sverige.com
Adress : Gudmundvägen 9,
179 60 Stenhamra,
Sverige