Vänligen läs innan du kontaktar oss:

Viktigt: Här samlar vi de viktigaste frågorna och svaren för att ge dig den information du behöver. Om du inte hittar svar på dina frågor på den här sidan kan du skriva direkt till kontakt@ozerty-sverige.com, via vårt kontaktformulär längst ner på den här sidan eller ringa oss på 010 884 87 30 eller +971 42 41 59 44 så hjälper vi dig gärna med det du behöver.


1. MIN VARA HAR INTE KOMMIT ÄN, ÄR DET NORMALT?

Beställningen behandlas mellan 1 och 6 arbetsdagar och standardleveranstiden är 3 till 7 arbetsdagar.

Om det har gått mindre än 14 arbetsdagar får du beväpna dig med lite mer tålamod, din vara är på väg!

Om hela din beställning fortfarande inte har anlänt efter högst 14 arbetsdagar, vänligen kontakta oss så att vi undersöker spårningskoden och vid behov skickar vi beställningen igen.


2. HUR KAN JAG SPÅRA MIN BESTÄLLNING?

För att spåra din beställning klickar du på länken Spåra min beställning och anger din spårningskod. Den har skickats till dig via e-post inom 6 dagar efter ditt köp.

Om du inte har fått ditt spårningskod kan du kontrollera din skräppost, om den inte finns där kan du kontakta oss så att vi kan ge dig mer information.


3. SKICKAR NI TILL UTLANDET?

För närvarande skickar vi endast till Sverige och Förenade Arabemiraten.
Vi arbetar på att öppna andra butiker för andra länder.


4. MIN VARA KOM FRAM SKADAD, VAD KAN JAG GÖRA?

Om din vara anländer trasig eller skadad, vänligen kontakta vår kundtjänst via e-post med ett foto eller en video av problemet som du stötte på så skickar vi dig en ny vara omedelbart. Om du inte får ett svar från oss inom 24 timmar (måndag till fredag) vänligen kontrollera din skräppost, vi svarar på 100% av våra e-postmeddelanden. Annars kan du kontakta oss via telefon.


5. JAG HAR BESTÄLLT FEL STORLEK PÅ EN VARA, KAN JAG RETURNERA DEN?

Ja, kontakta oss först via e-post för att öppna ett supportärende för att bekräfta din avsikt att returnera varan för utbyte och slutföra returprocessen.
Se vår sida för returer och återbetalningar.


6. JAG ÄR INTE NÖJD MED MIN BESTÄLLNING, KAN JAG FÅ PENGARNA TILLBAKA?

Absolut, kontakta oss så berättar vi hur du går tillväga. Du har 14 dagar på dig från det att du mottagit varorna. Du behöver bara skicka tillbaka varan till oss så går vi vidare med återbetalningen. Se vår sida för returer och återbetalningar.7. HUR KONTAKTAR JAG ER?

Vi uppmanar dig att använda vår kontaktsida eller vår e-postadress kontakt@ozerty-sverige.com.


Vi åtar oss att svara via e-post inom 24 timmar från måndag till fredag. Om dessa kanaler inte passar dig kan du kontakta oss via telefon.


8. KAN JAG KONTAKTA ER PÅ TELEFON?

Ja, du kan kontakta oss per telefon alla dagar i veckan mellan 9 och 18 på följande nummer: 010 884 87 30 eller +971 42 41 59 44. Vårt supportteam står till ditt förfogande för att besvara alla dina frågor.


9. KAN JAG LITA PÅ ER?

Ja, som bevis accepterar vi betalningar via Visa, Mastercard och American Express. Dessa världsledare skulle aldrig låta oss fortsätta vår butik om vi hade en hög andel missnöjda kunder.