Handla tryggt med Ozertys köpskyddsprogram

Få en omedelbar ersättning om din vara inte kan levereras, anländer skadad eller inte stämmer överens med beskrivningen.

Ozertys köpskyddsprogram

Sov gott med vetskapen att vi finns här för att erbjuda stöd vid de sällsynta tillfällen då komplikationer uppstår vid dina inköp hos oss.

Vad som täcks av Ozertys köpskyddsprogram

  • Din artikel stämmer inte överens med produktbeskrivningen eller fotona
  • Din artikel anländer skadad
  • Din artikel har leveransproblem, som att den är försenad eller försvinner under transport

Vi finns här för dig om något blir fel. Så här går det till:

Skicka en returbegäran

För att påbörja en retur, vänligen kontakta oss via e-post. Vi uppskattar din återkoppling, så vänligen inkludera anledningen till returen, vilket kommer att hjälpa oss att förbättra dina framtida shoppingupplevelser. När vi mottagit ditt e-postmeddelande kommer vi att guida dig genom returprocessen.

Klicka här för att skicka via e-post

Skriv ut returetiketten

Skriv ut och fäst den tillhandahållna returetiketten säkert på utsidan av ditt returpaket. Därefter kan du lämna in paketet på ditt närmaste kontor för frakt. Den första returen för varje beställning är kostnadsfri. Alla varor i deras ursprungliga skick är berättigade till full återbetalning inom 30 dagar från köpet. För att minska ytterligare fraktkostnader och minska miljöpåverkan från flera returer, rekommenderar vi att du samlar de artiklar du vill returnera. Vänligen se till att du skickar paketet inom 14 dagar efter att du har skickat in din returförfrågan.

Få en omedelbar omsändning

Om din beställning är berättigad till Ozertys köpskyddsprogram kommer vi omedelbart att skicka om dina varor på våra egna kostnader. Du kommer att få en bekräftelse när omsändningen är utförd och vi kommer att se till att prioritera ditt paket framför andra beställningar så att du mottar det så snabbt som möjligt.