Handla med förtroende tack vare Ozertys leveransgaranti

På Ozerty samarbetar vi med pålitliga globala fraktpartners för att säkerställa en säker och tidig leverans av dina paket. Vårt åtagande är att garantera säker ankomst av dina köpta artiklar. Om några problem skulle uppstå under transporten, såsom skador, förlust eller förseningar, var viss om att vi är hängivna åt att lösa dessa problem och erbjuda optimala lösningar.

Vår leveransgaranti

60kr I kredit vid eventuell försening

Om vi inte lyckas leverera din beställning till det senaste beräknade leveransdatumet från Ozerty, kommer du att få en kredit på 60kr. inom 48 timmar från det datumet. Denna kredit kommer att utfärdas via e-post som en kampanjkod och kan användas på din nästa beställning.

Omedelbar omsändning för skadade varor

Om du tar emot ditt paket och upptäcker att vissa varor är förlorade eller skadade under transporten, var trygg med att vi snabbt kommer att utfärda en omedelbar omsändning för dessa varor.

Omedelbar omsändning om paketet försvinner

Om ditt paket inte har fått några spårningsuppdateringar under mer än 15 dagar i transit, har du möjlighet att begära en kostnadsfri omsändning. Om det ursprungliga paketet så småningom levereras till dig, får du behålla det utan kostnad och det behöver inte returneras.

30 dagars omsändningsgaranti vid ej leverans

Om ditt paket inte levereras inom 30 dagar, kan du begära en kostnadsfri omsändning. Om inga åtgärder vidtas inom 35 dagar, kommer vi automatiskt att skicka det igen. Om det anländer senare, får du behålla det utan kostnad, och det behöver inte returneras.

Våra leveranspartners